L - V: 9.00 - 19.00
Inchis in weekend
Str Turnu Magurele, 19
Bucuresti
 

Dr. ProCAR?!

Dacă nu ne-ai cunoscut încă, cu siguranţă ne-ai simţit lipsa. Din respect şi grijă pentru transmisiile automate şi automobile, te învăţăm să previi şi să „tratezi” într-un timp în care să nu simţi lipsa maşinii tale. Ştim cât de importantă este EA pentru tine! La „Clinica” noastră în permanenţă vei găsi un tehnician de gardă pregătit să preia cazul tău şi să se asigure că vei pleca mulţumit!

Misiunea noastră

Fericirea depinde de sănătatea maşinii tale

Dr. ProCAR crede că fericirea ta depinde de sănătatea maşinii tale, de aceea misiunea noastră este de a ne asigura că ştii cum să previi şi să tratezi orice problemă aparută la cutia ta de viteze!

Piese OE şi OEM

Utilizăm doar piese OE (original equipment) şi OEM (original equipment manufacturer)

Membru premium iATN

Dr.ProCAR este membru premium iATN (International Automotive Technician Network)

80% diagnosticare fără demontare

Realizăm un procent de 80% dintre diagnosticări fără demontare

Partener TEXA

Dr.ProCAR este partener autorizat TEXA

9

mărci

70

modele

5

certificări

Am fost mereu primit cu amabilitate la voi, am fost indrumat si sfatuit. Asa ca voi veni in continuare cu cele doua masini pe care le detin.

- Alexandru Nedea

Serviciile sunt ireprosabile iar calitatea lucrarilor este una foarte buna. Cata vreme aceste lucruri se mentin, ma veti avea de client.

- Radu Stefan

Daca voi mai avea probleme, voi reveni la voi pentru ca inainte de toate, pentru mine este importanta comunicarea eficienta, dar si calitatea serviciilor, si de fiecare data pana acum am fost foarte multumita.

- Cristina Rusu

Va spun sincer ca am consultat alte trei serviceuri auto inainte sa ajung la voi, recunosc ca nu as fi crezut ca ma puteti ajuta intr-un timp atat de scurt. Va multumesc!

- Ionita Catalin

Sunt absolut uimita de promptitudinea voastra, nu stiu ce m-as fi facut o zi fara masina mea.

- Cristina Panait

Recomand cu drag echipa Dr. ProCar pentru ca dincolo de calitatea serviciilor oferite am remarcat o atitudine pe care toti furnizorii de servicii ar trebui sa o aiba.

- Vornicu Daniel

Imi place foarte mult ca ofera consultanta clientilor in alegerea pieselor de schimb, se cauta cel mai bun raport calitate pret.

- Tucu Marius

De ce Dr.ProCar? Pentru ca sunt magicienii motoarelor. Imi place sa vad atat de multa pasiune si perseverenta in cautarea solutiilor!

- Ditu Alexandru

Am colaborat frumos, s-a realizat reparatia exact cum am dorit, intr-un termen destul de scurt, mi s-au raspuns la toate intrebarile, ati avut rabdare cu mine. Sunt foarte multumit de modul in care am colaborat si am sa va recomand pe viitor tuturor prietenilor mei.

- Bogdan Paiu

Dr.ProCar este un service de exceptie, incepand cu amabilitatea si corectitudinea cu care personalul ii trateaza pe clienti si continuand cu profesionalismul cu care executa lucrarile, cu respectarea termenelor promise pentru terminarea lucrarilor.

- Mihai Predoi

Ai o intrebare? Doresti sa discuti cu un consultant?Contact